fbpx

Prijs Gladjakkers

€ 895,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Gladjakkers

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Gladjakkers boeken of Gladjakkers inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Gladjakkers

  GladJakkers boeken? GladJakkers inhuren?
  Bij ons boek je bij de bron. GladJakkers boek je makkelijk en snel bij Lukassen, met meer dan 55 jaar ervaring jouw betrouwbare partner! GladJakkers op jouw feest of festival? Klik hier om direct meer informatie/prijzen/beschikbaarheid te ontvangen over GladJakkers.

  GLADJAKKERS ON TOUR
  YESSS! Deze internethelden braken landelijk door met hun unieke hilarische filmpjes, allemaal op geheel eigen wijze: in ’t Twents. Wat ze online kunnen, doen ze ook op het podium! GladJakkers combineert hun humor en zelfspot in een feestelijke act. Deze nieuwe feestact brengt de sfeer van het Mallorca Megapark de Nederlandse feesttempels in! Een hoge gekkigheidsgraad in combinatie met feestknallers. Met hun losgeslagen oosterse karakter gaan GladJakkers ‘ohne ende poarty machen’.

  Het gezicht van GladJakkers is Bram. Deze alleskunner is de presentator, entertainer, MC en AHDH’er op het podium. Zijn a-muzikale makker draaide voorheen altijd de balletjes bij de bejaardenbingo en is nu de dj, dus dat zit wel goed…

  Georganiseerde gekkigheid in combinatie met professioneel ouwehoeren, aangenaam: GladJakkers!

  Meer informatie, advies of hulp nodig?
  GladJakkers boeken doe je snel, makkelijk en voordelig bij Lukassen. Naast het boeken van GladJakkers denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met meer dan 55 jaar ervaring en ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Gladjakkers een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht