fbpx

Prijs Giocatori

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Giocatori

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Giocatori boeken of Giocatori inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Giocatori

Giocatori is bezig met een opmerkelijke muzikale opmars, wat begon als een eclectische clubavond. Het concept had vele uitverkochte avonden door heel het land met gast-artiesten als FeestDJRuud, Phalerieau (Valerio Zeno), The Flexican, Dio, Don Diablo, Apster, The Partysquad, Manuel Broekman en Geza Weisz. Het succes van het concept resulteerde in een act dat binnen een jaar is uitgegroeid tot een creatieve en vernieuwende DJ act. De interactie met het publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt Giocatori tot een energieke formatie die live nooit teleurstelt.

Productioneel is Giocatori een machine die maandelijks de achterban bedient met releases en remixen. Het trio weigert in hokjes te denken en blendt verschillende genres tot een energieke mix die zowel mannen als vrouwen aanspreekt. De sound van Giocatori wordt niet alleen opgepikt bij het grote publiek, maar krijgt ook de waardering van labels en artiesten; zo maakt het nationaal faam met Future Trap en Hard Trap remixen op Top Notch label (Universal) met versies van o.a. ‘Drank en Drugs‘, ‘No Go Zone‘, ‘Zeg dat niet‘, ‘Maak Money‘, ‘Drankje‘ en ‘Parijs‘. Internationaal wordt deze lijn doorgezet als top 20 DJ Nicky Romero en Volt & State vragen of Giocatori hun single ‘Warriors‘ wil remixen, de remix wordt met succes uitgebracht op Protocol Recordings. Begin 2015 bracht de act het eerste muzikale wapenfeit uit genaamd ‘MV’ met de rappers Lil Kleine, Bokoesam en Sjaak. Een single wilde de heren ‘MV’ niet noemen, enkel een voorproefje van de single ‘Alleen‘ die op 15 januari 2016 uitkwam op Top Notch (Universal).

De club en festival tracklist van Giocatori is lang en internationaal. Zo werd de act in een vroeg stadium al opgepikt door de grote festivals als o.a. Solar, Dream Village,Wish Outdoor, Defqon.1, Daydream, Weekend Magnifiek, met als hoogtepunt het prestigieuze Tomorrowland (België). Maandelijks organiseert Giocatori label avonden, waar nationale en internationale artiesten (o.a. Walshy Fire, Major Lazor) voor worden uitgenodigd.

Clique
Clique is het gevolg van het grote succes van dit eclectische trio; een eigen kledinglijn van Giocatori! In samenwerking met Don’t Waste Culture presenteert de act in mei 2015 een eerste lijn (Clique Collectie) van o.a. bombers, voetbalshirts, T-shirts en snapbacks. Een tweede lijn is inmiddels toegevoegd aan de collectie, met o.a. een windbreaker, polo en een aanvoerdersband. Giocatori maakt er geen geheim van, ze zijn er om te blijven en te domineren!

Giocatori boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Giocatori een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht