fbpx

Prijs Gino Graus

€ 895,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Gino Graus

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Gino Graus boeken of Gino Graus inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Gino Graus

Gino Graus is geboren op 25 oktober 1999 in Den Bosch.

Hij was al aan het zingen toen hij nog maar net kon lopen. Als men vroeg: “Gino, wat wil jij later worden?” antwoordde hij: “Ik wil zanger worden.” Steeds heeft hij het weer over zijn grote voorbeeld Jan Smit. Hij houdt van een feestje en op familiefeestjes loopt hij voorop in de polonaise en verovert het liefst de microfoon om te zingen.

Na verschillende optredens zoals bij Wereld Kinderdag 2009 en Typisch Talent 2009 waarbij hij 6e werd, was 6 maart 2010 was spannende dag voor hem. Gino’s eerste single kwam uit met de titel “Een vriend” waar ook een videoclip bij gemaakt is. Daarna liet hij zijn stemmetje overal horen o.a. Koninginnedag, Bevrijdingsdag en op diverse CD-presentaties.

Op 25 juli 2010 werd hij in Den Bosch de winnaar van het onderdeel Typisch Talent 2010. Gino mocht toen op het grote podium een optreden geven naast verschillende grote artiesten zoals Marianne Weber, Sieneke, Dirk Meeldijk en Django Wagner. Hij kon niet geloven dat hij als jongetje van 10 jaar daar mocht staan. Iedereen die je over Gino hoort praten vind het geweldig dat zo’n klein ventje op een groot podium nu al zijn mannetje staat.

De eerste single “Een vriend” gaat over een hond waar je veel plezier aan beleefd. Maar als de hond ouder wordt, moet je hem soms helaas in laten slapen. De tweede single “Jij bent de zon in mijn leven” gaat over zijn moeder die er altijd voor hem is en zal zijn. Deze single kwam op 25 augustus 2010 uit. Gino zijn eerste album Stap voor Stap is begin 2011 gemaakt . Er staan 7 liedjes op die speciaal voor hem geschreven zijn en 3 covers

Gino’s ouders vinden het heel leuk en ze helpen en ondersteunen hem waar mee ze kunnen. Zij zijn zelf ook een beetje muzikaal maar denken dat hij het talent toch van zijn moeder heeft. Gino’s droom is om artiest te worden. Hij volgt hiervoor zanglessen en bekwaamt zich in zangtechnieken.

Op een dag kwam Gino Graus in contact met Grad Damen die vroeg of hij wat mocht schrijven en opnemen. Zo zijn de singles Wereldreis in een luchtballon en Dit wordt een hele mooie zomer ontstaan. Weer ging het wat beter. Zo kwam ook Grad met een kerstnummer geschreven door Emile Hartkamp getiteld Kerstmis ook dat kwam op single. Einde 2011  is Gino en zijn team begonnen met het maken van een album, wat groots gepresenteerd werd op 12 mei 2012 in feestcafe De Kroon te Kerkdriel.

Heintje medley

Ronald Visch van Rood Hit Blauw is erg enthousiast over Gino’s talent en heeft de Heintje medley en het album “Uit mijn Hart”  uitgebracht. Het album bevat 15 gevarieerde liedjes die geschreven zijn door Angelique van Ham, Johnny Hoes, Trudy Naarding en Grad Damen.

Gino Graus boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

Lukassen Produkties verzorgt de exclusieve boekingen van dit groot nieuw opkomend talent!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Gino Graus een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht