fbpx

Prijs Gerard Ekdom (Radio 2)

€ 2995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Gerard Ekdom (Radio 2)

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Gerard Ekdom (Radio 2) boeken of Gerard Ekdom (Radio 2) inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Gerard Ekdom (Radio 2)

  Gerard Ekdom, radio-dj bij 3FM, is geboren in De Bilt op 26 maart 1978.

  Al vroeg weet Gerard wat hij wil worden: diskjockey. Op zijn 14e wordt hij regelmatig gevraagd als drive-in jock. Als radio-dj begint hij bij de lokale zender Radio De Bilt. Daarna werkt hij korte tijd bij NEW Dance Radio en Stadsomroep Utrecht. De plek bij Stadsomroep Utrecht heeft Ekdom grotendeels te danken aan dj Fred Siebelink. Fred zag wel wat in Gerard en hij leidde Ekdom rond bij de Stadsomroep.

  In 1998 begint Gerard Ekdoms carrière bij 3FM, waar hij de nachtopleiding van de AVRO volgt. Gerard is daarnaast ook nog te horen bij de radiostation Magic FM en Hot Radio.

  In september 1998 verhuist Gerard op 3FM van de nacht naar de zondagochtend en presenteert hij het programma ‘EKDOM!’. Zeven maanden later komt zijn echte doorbraak: Gerard mag twee weken lang invallen bij het programma ‘Arbeidsvitaminen’. Dat bevalt zowel Ekdom als de AVRO erg goed en daarna gaat het snel: Gerard krijgt eerst een dagelijks nachtprogramma. Op 17 september 2001 krijgt Ekdom zijn vaste plaats in de dagprogrammering van 3FM: hij neemt het stokje over van Wim Rigter en wordt de vaste presentator van ‘Arbeidsvitaminen’. In 2010 stopt ‘Arbeidsvitaminen’ op 3FM. Dit is een goed moment voor Gerard om een nieuw programma op 3FM te beginnen. Op 6 september 2010 start het programma ‘EFFE EKDOM’, een compleet nieuw lunchprogramma waarin Gerard iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen is.

  Maar één programma is niet genoeg voor radiodier Ekdom. Naast het programma ‘FF EKDOM’ presenteert Gerard iedere zaterdag tussen 03.30 en 06.00 uur ‘Ekdom in De Nacht’. In dit muzikale freakprogramma kan Gerard al zijn favoriete platen laten horen. Sinds september 2006 luidt Gerard samen met Michiel Veenstra iedere vrijdagavond het weekend in met ‘Ekstra Weekend’ tussen 19.00 en 22.00 uur!

  Gerard is niet alleen op 3FM te horen, maar ook op Radio 6 verleent hij zijn medewerking. Op de donderdagavond maakt Gerard het programma: Ekdom’s after dinner trip op Radio 6. Gerard Ekdom heeft in december 2010 ook weer zijn medewerking verleent aan Serious Request 2010. Samen met Giel Beelen en Coen Swijnenberg tekenden zijn voor het DJ trio in deze editie. Een record bedrag van ruim zeven miljoen Euro werd opgehaald tijdens deze week. Daarbij hebben er 11,5 miljoen mensen naar de uitzendingen zitten kijken en luisteren via 3FM.

  Gerard Ekdom boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

  Gerard Ekdom is beschikbaar als DJ en presentator en moderator op elk event of discotheek.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Gerard Ekdom (Radio 2) een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht