fbpx

Prijs Gebroeders Rossig

€ 1995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Gebroeders Rossig

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Gebroeders Rossig boeken of Gebroeders Rossig inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Gebroeders Rossig

  De vier Rossige broers besluiten in 2009 hun muzikale talenten te bundelen en schrijven hun eerste nummer: ‘Morgen zien we dan wel weer.’ met dit opzwepende nummer behaalden zij zelfs de titel ‘Feestnummer Zuidoost Nederland ’. Dit succes smaakte natuurlijk naar meer!
  Met eigen nummers zoals: ‘De poppen aan het dansen, ‘Links, Rechts, voor en terug’, ‘Kom maar uit de kast, Kiekeboe’, ‘Ik ben moeders mooiste niet’, ‘You’re the voice’(Après ski versie) ‘Geef me een kus’ en dat aangevuld met heerlijke en gezellige meezingers, spontane interactie met het publiek, en een sprankelende performance op de bühne, raakt de agenda van De Gebroeders Rossig steeds voller! Zij brengen een feestelijke show en geven de zaal 100% meezing garantie!

  Dat de Gebroeders Rossig dè carnavals klapper van 2018 te pakken hebben kan niemand zijn ontgaan. RTL late night, Goedemorgen Nederland, RTL Boulevard, 3FM, Radio538, 100%NL, Omroep Brabant, Omroep Gelderland of het NOS Jeugdjournaal, allemaal besteden zij ruim aandacht aan het nummer “Hallo Allemaal” uit de hit-serie ‘Luizenmoeder’ van de Gebroeders Rossig.

  ​Niet alleen met Carnaval maar ook gedurende het gehele jaar zijn de Gebroeders Rossig prima in te zetten. Succes verzekerd!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Gebroeders Rossig een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht