fbpx

Prijs Froukje de Both

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Froukje de Both

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Froukje de Both boeken of Froukje de Both inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Froukje de Both

Froukje de Both staat in Nederland bekend als een veelzijdig persoon. Froukje werd bekend door haar rollen in de series Costa en Goudkust. Ze sierde de cover van diverse magazines en had een hoofdrol in de musical

‘Love Me Just A Little Bit More’. Verder presenteerde Froukje diverse tv-programma’s, waaronder Blind Match, Loods 7 en Starstrippers. Froukje had  samen met radio DJ Niels Hoogland sinds 2002 een eigen radioprogramma op Radio 538.

Froukje de Both heeft het creatieve vermogen en inzicht om een meerwaarde te zijn voor al uw zakelijke belangen. Met haar unieke mix van entertainen en presenteren is zij van zeer toegevoegde waarde tijdens beurzen, product- en bedrijfspresentaties. Tevens is Froukje inzetbaar als gastvrouw op uw feestavond of als professionele ijsbreker tijdens conferenties en dergelijke. Het is een feit dat u door de aanwezigheid van Froukje een presentatrice van topniveau in huis haalt.

Froukje de Both boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Froukje de Both een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht