fbpx

Prijs Frans Duijts

€ 4995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Frans Duijts

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Frans Duijts boeken of Frans Duijts inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Frans Duijts

  Frans Duijts timmerde jaren als André Hazes imitator.  Misschien dat hij zich wel eens afgevragen heeft “Komt er voor mij dan ook een dag”, de titel van het eerste nummer van het album “Zo ben ik Mezelf”.  Nou Frans, die dag is zeker gekomen. Ongekend populair werd Frans Duijts in het jaar 2008.

  Jij Denkt maar dat je alles mag van mij

  Het prachtige nummer “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” bracht de grote doorbraak voor Frans Duijts. Het optreden van Frans in het tv programma “De zomer voorbij” (oktober 2008) gaf Duijts’ landelijke bekendheid een enorme boost. Jan Smit, Nick en Simon en de 3 JS zijn dan ook erg gecharmeerd van Frans.

  Leef je Droom

  In 2010 kwam Frans Duijts met zijn derde album genaamd ‘Leef je droom’. In dit dezelfde jaar werden er meer dan 50.000 exemplaren verkocht en mocht Frans een platina award in ontvangst nemen. Daarnaast lanceerde Frans in 2011 de eerste editie van het Waalkadefeest. Dit evenement, in zijn geboortestad Tiel, vindt jaarlijks plaars met verschillende gastartiesten.

  Morgen is pas morgen

  Inmiddels heeft Frans Duijts de eerste nummer 1 hitnotering op zijn naam geschreven met zijn single ‘Morgen is pas morgen’, geschreven door het schrijversduo Nick Schilder en Roel van Velzen.

  Alles met je delen

  In maart 2011 is zijn album ‘Alles met je delen’ uitgekomen. In de eeste week werden er meer dan 25.000 exemplaren verkochten en zodien bereikte Frans binnen een week de gouden status. Ook heeft Frans in 2011 zijn eerste voet gezet in het Vlaamse land. Hij bracht zijn single ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ opnieuw uit en het werd een groot succes. De single weg direct gebombardeerd tot ‘Cyclocrosshit 2011-2012’. In 2012 bracht Frans Duijts twee nieuwe nummers uit genaamd ‘Laat me nooit alleen’ en ‘In ons cafe’.

  Frans Duijts boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties!

  Wilt U live genieten van ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’, ‘Samen op het strand’, ‘Komt er voor mij dan ook een dag’, ‘Lieveling’ en vele andere hits van Frans, boek dan nu de lieveling van het Nederlandse publiek, Frans Duijts.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Frans Duijts een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht