fbpx

Prijs Frank Verkooyen

€ 850,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Frank Verkooyen

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Frank Verkooyen boeken of Frank Verkooyen inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Frank Verkooyen

  Een zanger die geboren en getogen is in Breda en muziek hem eigenlijk met de paplepel is ingegoten.

  Na wat muzikale experimenten krijgt Frank een contract aangeboden bij Koch International. De eerste single “Ja Jij” slaat bijzonder goed aan en staat bijna 14 dagen onafgebroken op nummer 1 in de vaderlandse vijftien van het toen zo populaire radiostation “”Radio Noordzee” De opvolger “Nog een nacht” zette deze lijn goed door. Een absoluut breekpunt is de single “Ik mis je zo” in 1996. Veelvuldige airplay bij Noordzee, Radio 2 en vele regionale en lokale radiozenders zorgen voor een notering in de Mega Top 100. Tevens lanceert Frank vol trots zijn eerste album getiteld “In eigen woorden”.

  Het album “In de wolken” ziet in het najaar van 2009 het levenlicht en onderstreept Frank”s veelzijdigheid. Nieuwe sounds en verrassende moderne invloeden zorgen voor een “eigenwijze” Nederlandstalige collectie aan stoere up-tempo songs en gevoelige ballads. Nummers die reeds op single zijn uitgebracht en allen in de charts hebben gestaan zijn ‘Vrij met mij’, ‘Voel de sirtaki’ , ‘Kom wie wil er met mij dansen rmx 2009’ en de orginele Abba NL remake ‘Ineens gaat het leven’!

  In 2013 zal Frank zijn vierde album lanceren met de titel: “Dit ben ik”. Eerdere hits zoals: “Kom in mijn armen”, “Ze zeggen”, Voorbij” en ”Dit is mijn kroeg” zullen natuurlijk niet op dit album ontbreken! Ook de meest recente songs als ”Ik droom nog een beetje’,”Vriendschap voor het leven” en ”Niet vertellen dat je van me houdt” zullen dit album compleet maken.

   

  Frank Verkooyen boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Frank Verkooyen een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht