fbpx

Prijs Frank en Mirella

€ 1450,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Frank en Mirella

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Frank en Mirella boeken of Frank en Mirella inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Frank en Mirella

Frank en Mirella zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Hun optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied ‘Een feest der herkenning’. Voor jong en oud, want de hits blijven veel gedraaid worden op de radio. Wie zingt ze niet mee ‘De verzonken stad’, ‘Wat ik zou willen’, ‘De vissers van San Juan’, ‘Nou en of love’, allemaal hits van het sympathieke duo Frank en Mirella.

Het duo staat nog altijd met grote regelmaat op het podium. Dat het duo tot op de dag van vandaag nog steeds populair is, blijkt uit de vele Frank en Mirella hits die zowel op de piraten, als ook op de lokale regionale en landelijke radiostations veelvuldig voorbij komen.

In januari 2016 presenteerden Frank en Mirella hun allernieuwste single ‘Al word je steeds wat ouder’. Het is een verassende single met de gouden accordeon klanken van Manfred Jongelis, verpakt in een oersterke foxtrot. De single is geschreven en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis.

Frank en Mirella boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Frank en Mirella een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht