fbpx

Prijs Fragment

€ 2350,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Fragment

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Fragment boeken of Fragment inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Fragment

  FRAGMENT bestaat uit 3 Engelse mensen die zijn komen wonen in Nederland. Van origine schoolvrienden die zich troffen in Leigh-on-Sea Essex en die samen besloten muziek te gaan maken voor hun beroep. Ze gaven hun werk op en besloten naar Nederland te komen. Vanaf toen ging het in een stroomversnelling.
  Vol enthousiasme werkte de coverband zich omhoog en is nu de drukst bezette band in Nederland.

  Ze bezochten diverse radio en t.v.-programma’s waar ze “live” cover- en eigen nummers speelden. Dit resulteerde in diverse albums o.a. “insufferable”, “here” en “the Dream Orchard” die terug te vinden waren in de Nederlands hitlijsten.

  In 1991 huurden ze zelfs de AHOY af waar ze een uitverkocht concert hebben gegeven. Reeds 16.000 t-shirts zijn er verkocht wat te kennen geeft hoe populair de band is. In 1996 heeft de groep voor de tweede maal de AHOY afgehuurd. Wederom een uitverkocht concert!!.

  FRAGMENT zet een show neer vol enthousiasme; de betere muziek; vele lichteffecten en rook; een complete georganiseerde muzikale chaos.

  Al met al is FRAGMENT een avondje gezellige muzikale ontspanning.

  Een MUST !!

  Bezetting:
  Dave – drums, zang
  Jono – gitaar, zang
  Tim – basgitaar, zang

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Fragment een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht