fbpx

Prijs Ferry Doedens

€ 1995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Ferry Doedens

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Ferry Doedens boeken of Ferry Doedens inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Ferry Doedens

  Ferry is een artistiek talent en op jonge leeftijd is dit al duidelijk te zien. Zijn interesses zijn erg breed binnen de artistieke sector en dit jonge multi-talent heeft al veel verschillende dingen ondernomen.

  In 2005, als Ferry pas 15 jaar is, staat hij al voor het eerst op de planken in de hoofdrol van diverse lokale musical producties van theater De Lawei in Drachten. In hetzelfde jaar heeft hij ook een figurantenrol in Pietje Bell de Musical. Als Ferry het voortgezet onderwijs heeft afgerond, gaat hij in 2006 de opleiding Kunst, Theater en Media studeren in Groningen. Hier wordt hij gecoacht op zanggebied en volgt hij allerlei lessen en workshops in drama, (film)acteren en diverse dansstijlen.

  Ferry is in 2006 als levend standbeeld de winnaar in de jeugdcompetitie op het Nederlands Kampioenschap Living Statue in Arnhem. Snel daarna, wordt ook Ferry’s zangtalent opgemerkt en komt hij als bij de coverband ‘Walrus GUmboots’ terecht als leadzanger en frontman. Samen met de professionele en semiprofessionele muzikanten staan we soms wel voor 3000 man publiek te spelen.

  Zijn passie acteren blijft ook. Dat blijkt wel, want in 2007 heeft hij een hoofdrol in een musical te pakken gekregen, wederom in de Lawei in Drachten. Aan het eind van dit jaar doet hij auditie bij Idols 4 en schopt hij het tot de 18 laatste kandidaten in de populaire talentenjacht! Vanaf dat moment gaat het allemaal snel.

  Begin 2008 wordt Ferry benaderd voor de boyband IDSF. Met IDSF is hij in de clip “Sinner” op TMF te zien. Alsof acteren en zingen nog niet genoeg is, loopt Ferry in dat jaar ook voor de Dutch Fashion Foundation via modellenbureau Tjarda’s Modelmanagement.

  In het najaar van 2008 komt hij in contact met componist/producer Robert Dorn, waarbij hij in een intensieve samenwerking van 7 maanden, een enorme ontwikkeling doormaakt op vocaal gebied tijdens de productie van een volledig Engelstalig album.

  Vanaf april 2009 speelt hij de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij is wekelijks te zien in de populaire soap op RTL4. Hij is pas 20 jaar en heeft dit al allemaal bereikt, we verwachten in de toekomst nog veel te zien van dit talent.

  In 2011 gaat Ferry in zijn vrije tijd steeds vaker de muziekstudio in, aangezien het zingen weer gaat kriebelen en medio mei 2011 is zijn  eerste single “bij mij” uit gekomen.

  Zoekt u een jonge en frisse zanger, boek dan Ferry Doedens bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Ferry Doedens een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht