Prijs Feigling Apres Ski Show

€ 1595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Feigling Apres Ski Show

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Feigling Apres Ski Show boeken of Feigling Apres Ski Show inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Feigling Apres Ski Show

De Feigling Après-Ski Party staat garant voor een ongekend energiek, visueel en feestelijk spektakel. Je hoort aaneengeschakeld de beste hits:  Van Jan Smit tot de Gebroeders Ko,  Anita Meyer tot de Golden Earing, de meest recente Top 40 knallers tot de dance classics,  De beste hits van de 80’s 90’s, 00’s tot nu,  kortom alles!!’

De locatie wordt omgetoverd in een prachtig ski decor. De ervaren Après-Ski DJ’s van de Feigling Après-Ski Party delen uit, maken gek, draaien door, geven weg, zwepen op en vieren feest! Dit is het echte Après-ski-feest: een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ’s en een sneeuwmachine die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer.
Tussendoor wordt een aantal vrolijke en snelle spelletjes met het publiek gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn!

Verdien de kosten van de avond terug! Op de Party worden de DJ’s geholpen door het promotie-team, dat de hele avond Feigling promoot en het ook actief verkoopt!
Daarmee verdient u een gedeelte van uw investering meteen terug! Bovendien assisteren de dames bij de spelletjes en zorgen ze voor een vrolijke en ontspannen sfeer op de dansvloer!

Natuurlijk wordt de show uitgebreid aangekondigd en gepromoot.
Dus krijgt u per show:

* 25 full-color posters
* aankondiging op www.partyvision.nl in de Dooley’s Party-Agenda
* bio- en fotomateriaal voor de lokale pers

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Feigling Apres Ski Show een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht