fbpx

Prijs Feigling Apres Ski Show

€ 1595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Feigling Apres Ski Show

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Feigling Apres Ski Show boeken of Feigling Apres Ski Show inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Feigling Apres Ski Show

  De ervaren Aprés-Ski DJ’s van de Feigling Aprés-Ski Party delen uit, maken gek, draaien door, geven weg, zwepen op en vieren feest. Dit is het echte aprés-ski feest. Een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ’s en een sneeuwmachine die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer.

  Dat veroorzaakt samen met de lichtshow en het aprés-ski decor een geweldig schouwspel. Tussendoor worden een aantal vrolijke en snelle spelletjes met het publiek gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Overigens breekt de sneeuw die chemisch gemaakt wordt en laat geen schadelijke of vervelende resten over. Natuurlijk is de sneeuw absoluut ongevaarlijk voor het publiek.

  Op de Feigling Aprés-Ski Party worden de DJ’s geholpen door het promotie team, dat de hele avond promoot en het ook actief wordt verkocht. Daarmee verdient u een gedeelte investering meteen terug. Bovendien assisteren de dames bij de spelletjes en zorgen voor een vrolijke en ontspannen sfeer op de dansvloer.

  Wees erop voorbereid dat uw gasten uit hun dak gaan.

  Feigling Aprés-Ski boeken doet u bij Lukassen Produkties!

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Feigling Apres Ski Show een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht