fbpx

Prijs Feest DJ Danny

€ 695,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Feest DJ Danny

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Feest DJ Danny boeken of Feest DJ Danny inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Feest DJ Danny

  U wilt een knalfeest geven met een DJ, maar u wilt ook een zanger op uw feest? Stop met zoeken, wat dan is Feest DJ Danny de perfecte entertainer voor uw feest!

  Danny’s belangstelling voor muziek begon op zeer jonge leeftijd. Op 4-jarige leeftijd liep hij al rond met een oude draagbare radio om zijn familie te vermaken. Dit was het begin van zijn liefde voor muziek.  Een aantal jaren later had hij zijn eigen drive-in show. Ook was hij DJ op de veelbeluisterde radiozender: het Gelders Geluid.

  Feest DJ Danny is uniek, want hij draait, zingt en hij entertaint! Wat wilt u nog meer? Gedurende de avond pakt Feest DJ Danny (indien gewenst) regelmatig de microfoon om een aantal gezellige nummers te zingen.

  Met meer dan 10 jaar bühne ervaring en honderden geslaagde feestjes achter zijn naam, weet Danny hoe hij feestgangers een fantastische avond moet bezorgen.

  Danny beschikt over professionele apparatuur. Hij draait voor ieder wat wils: van Top 40 tot Rock, van Dance tot Trance, maar ook ’70-80-90-00’s’ en niet te vergeten de gezellige ‘Hollandse feestmuziek’. Hij is dus van alle markten thuis.

  Feest DJ Danny boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Feest DJ Danny een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht