fbpx

Prijs Fajah Lourens

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Fajah Lourens

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Fajah Lourens boeken of Fajah Lourens inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Fajah Lourens

Fajah Hanna Nicole Lourens werd geboren op 3 juli 1981 in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Fajah – ‘vuur’ in het Surinaams – is de oudste van vier kinderen. Uit een eerder huwelijk van haar vader heeft ze een oudere zus, uit een latere relatie heeft ze ook nog een zusje.

Fajah groeide op in Amsterdam en is zogezegd een ‘selfmade woman’. Van jongs af aan had Fajah de ambitie om actrice te worden. School was niet aan Fajah besteed, doorzettingsvermogen en een sterke wil wel. Fajah: “Zonder doel ben je een guppy in de zwarte zee.” Op haar 16e nam ze de beslissing om te stoppen met school en de wijde wereld in te trekken. Fajah zegt hierover: “Als je geen risico’s durft te nemen, kom je nergens”. Fajah ging op zichzelf wonen en verdiende in de avonduren haar geld in een Amsterdamse discotheek. Op haar 18e ging Fajah samenwonen met haar toenmalige vriend. Samen kregen ze Fajah’s grootste liefde in haar leven: dochter Irem, wat ‘hemel’ betekent. Fajah: “Die keuze heb ik heel bewust gemaakt, ik wilde niets liever dan een gezinnetje.” Het gezinnetje bleek echter niet geheel te werken en inmiddels neemt Fajah de verzorging voor Irem de helft van de week, met veel genoegen, voor haar rekening.

Na zich een aantal jaren vol overgave op het moederschap te hebben gestort, besloot Fajah haar jeugddroom verder na te jagen en ze schreef zich in bij diverse castingbureaus. Het resultaat: Fajah mocht auditie komen doen voor de rol van Yasmin Fuentes in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Fajah heeft diverse gastrollen gespeeld in Costa!, Kees & Co. en Shouf Shouf.

Naast DJ is Fayah nu ook te boeken voor uw bedrijfspresentatie (bijv.beurzen, openingen, gastspreekster, presentatie werkzaamheden etc.), tevens in combinatie met een DJ-set.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Fajah Lourens een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht