fbpx

Prijs Esmee Denters

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Esmee Denters

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Esmee Denters boeken of Esmee Denters inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie Esmee Denters

Esmée Denters begon haar muzikale carrière op YouTube. Als een van de eersten plaatste de zangeres video’s van zichzelf waarbij ze nummers van anderen zong. Het gevolg: miljoenen views! Haar magische stem en verschijning werden opgemerkt door platenmaatschappijen wereldwijd, maar uiteindelijk tekende Esmée haar eerste deal bij Justin Timberlake.

In 2009 lanceerde ze het debuutalbum ‘Outta Here’. Haar gelijknamige debuutsingle bereikte de top 3 in de hitlijsten en ook opvolgers ‘Admit It’ en ‘Love Dealer’ behaalden hoge noteringen. Ze ging op tour met wereldsterren Enrique Iglesias, Ne-Yo en Justin Timberlake en werd uitgenodigd door Oprah Winfrey. Daarnaast won ze meerdere TMF Awards, een MTV Europe Music Award en de European Border Breakers Award.

Na een tijdje ‘outta here’ te zijn geweest, keerde Esmée terug in de schijnwerpers bij The Voice. Tijdens haar blind audition wist ze alle coaches te imponeren met haar energieke en passionele stem.

 

Esmee Denters boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Esmee Denters een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht