fbpx

Prijs Ernst Daniel Smid

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Ernst Daniel Smid

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Ernst Daniel Smid boeken of Ernst Daniel Smid inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Ernst Daniel Smid

Op 9 mei 2008 wordt Ernst Daniël Smid door burgemeester Schoenmaker geridderd in de Orde van Oranje Nassau bij een gelegenheid van zijn 30-jarig artiestenjubileum. Hij krijgt deze onderscheiding, omdat hij zich op exceptionele wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de klassieke muziek en zijn talent veel respect afdwingt en ook de manier waarop hij dat talent heeft ingezet voor de samenleving.

Ook voor het feit dat Ernst via televisie- en radioprogramma’s als Una Voce Particolare en Muziek aan Tafel al jarenlang operette, opera en andere klassieke muziek toegankelijk maakt voor een breed publiek. Een bijzondere prestatie in deze tijd van eendagsvliegen en populaire muziekprogramma’s als X-factor en Idols zo meent de burgemeester.

Daarnaast heeft Ernst Daniël Smid zich ook ingezet voor diverse goede doelen. Hij is ambassadeur van Stichting Weeshuis Egyam in Ghana en beschermheer van de Stichting Progeria.

Ernst Daniël Smid boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Ernst Daniel Smid een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht