fbpx

Prijs Erna Temming

€ 750,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Erna Temming

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Erna Temming boeken of Erna Temming inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Erna Temming

  Erna Temming geboren en getogen in Utrecht , Familie van Henk Temming, komt uit een gezin van vijf kinderen waarin zij al als klein meisje dagelijks in contact kwam met de showbizz. Mama en papa speelde samen in een dansorkest en moesten thuis regelmatig repeteren.

  Vaak op zaterdagochtend werd de zanginstallatie neergezet in de huis-kamer en werd er uit volle borst door het gehele gezin meegezongen. Dus de liefde voor muziek stroomt al van kinds af aan door de aderen. Het lef om op een podium te springen kwam pas veel later! De zenuwen speelde in die jaren een te grote rol.

  Tot op een avond dat Erna noodgedwongen haar mama moest vervangen wegens een serieuze keelontsteking, in het dansorkest van haar vader. Deze samenwerking resulteerde in een groot succes, wat haar op aandringen van anderen heeft doen besluiten zich aan te sluiten bij het bestaande Orkest The Twilights. Tijdens een van de optredens in het land ontmoette zij met regelmaat het zangduo “Het Holland Duo” waar Jan Verhoeven en Marianne Weber deel van uit maakte.

  Het was 1997 toen Jan Verhoeven, op zoek naar een nieuwe zangpartner, Erna benaderde. Deze ontmoeting resulteerde in een 13 jaar lange samenwerking waarin vele albums zijn uitgebracht. Zo heeft Erna alle podia in Nederland mogen betreden, van Concertzaal tot het Bruine Cafe. Hiermee werd en is zeker de basis gelegd voor nu haar eigen solocarriere.

  Na het stoppen van het Holland Duo, en de behoefte om zich te presenteren aan alle fans van het Nederlandstalige Lied, heeft zij haar thuishaven gevonden bij Emile Hartkamp & Norus Padidar die als geen ander haar dat kunnen meegeven waar zij zo naar verlangt heeft en waar alle fans van dit genre zo lang op hebben moeten wachten.

  Wij vroegen Erna om een korte reactie op de volgende woorden.

  Gezin: Mijn alles
  Hobby: Zingen, tekenen en klussen in huis
  Gevoel: Soms zit me dit aardig in de weg, maar daardoor ook mijn grootste geluk. Zo kan ik ieder bedoeld woordje mijn gevoel geven.
  Gezelligheid: Moet je zelf maken en niet zoeken,want dat houdt je jong
  Verdriet: Het gevoel wat dagelijks teveel in de wereld aanwezig is.
  Erna: Optimist, behulpzaam en altijd eerlijk!

   

  Erna Temming boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Erna Temming een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht