fbpx

Prijs Erik van Klinken

€ 695,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Erik van Klinken

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Erik van Klinken boeken of Erik van Klinken inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Erik van Klinken

Erik van Klinken is een Nederlandstalige zanger uit Emmen. Hij groeit op in de wijk Emmermeer in Emmen. Een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zit Erik al vroeg in het bloed en hij staat inmiddels wekelijks op het podium door het hele land heen.

De afgelopen jaren heeft Erik opgetreden met diverse artiesten zoals: Jannes, Django Wagner, Frans Duits, Jan Smit, Wolter Kroes, Stef Ekkel, Willem Barth, Rene Schuurmans, Jaman, Helemaal Hollands & Rein Mercha.

Met zijn nummer ‘Keek Eens Diep In Mijn Hart’ haalt Erik diverse landelijke playlisten en is tevens te horen bij Radio NL. Ook reist hij diverse malen het door met Radio NL tour. Daarnaast brengt hij samen met Bram Koning de single ‘Lekker Doodgewoon’ uit, die meteen op de radiostations te luisteren is. Na dit grote succes volgt de volgende single ‘Alles Gaat Top’, die precies aangeeft waar Erik in het leven staat. In januari 2015 was Erik opnieuw te horen bij Radio NL met zijn nieuwe single ‘Een Nieuwe Liefde’. Inmiddels heeft Erik meerdere hits met zijn nummers ‘Stop De Trein’, ‘Julia’, ‘Als Je Het Even Niet Ziet Zitten’ en dat geeft hem een ontzettend goed gevoel.

Het succes blijft hem achtervolgen en hij zit enorm in de lift, want in september 2014 is Erik genomineerd door Buma NL als nieuw Nederlands talent.

Erik van Klinken is een zanger die u de hele avond vermaakt en de tent lekker op z’n kop kan zetten. Het repertoire is zeer uitgebreid en zingt alle Hollandse meezingers mee. Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers.

Erik van Klinken boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Erik van Klinken een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht