fbpx

Prijs Erik Mesie

€ 1975,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Erik Mesie

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Erik Mesie boeken of Erik Mesie inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Erik Mesie

  Erik Mesie; ooit zanger van Toontje Lager, daarna succesvol op de solotour. Nu bevaart hij met zijn gloednieuwe band de wateren van de Nederlandstalige popscene. Deze ‘matrozen’ zijn dan ook reeds gevestigde namen, die hun sporen binnen de popmuziek ruimschoots hebben verdiend.

  Begin jaren tachtig maakte Erik Mesie furore met zijn toenmalige band ‘Toontje Lager’. Zo verschenen in 1982 de singles ‘Net als in de film’ en ‘Ben jij ook zo bang’, die beiden grote hits werden. In 1983 werd ‘Zoveel te doen’ uitgebracht, dan binnen een week in de hitparades belandde. Wat volgde, was een periode vol televisie-optredens en live shows. Het succes werd herhaald met ‘Stiekem gedanst’ en het gelijknamige album. De Elpee kwam binnen op de tweede plaats in de hitlijsten, meteen onder ‘Thriller’ van Michael Jackson.

  Erik Mesie is beschikbaar als solo act, waarbij hij al zijn grote hits ten gehore zal brengen. Zo zingt hij o.a. Net als in de film, Zoveel te doen, Stiekem gedanst en zonder jou.

  Erik Mesie is uitermate geschikt voor de grote 80’s en 90’s Party’s welke op dit moment veel worden gegeven. Hij heeft er al op meerdere party’s tot volle tevredenheid mogen optreden, waarbij het publiek “Stiekem gedanst” nog steeds uit volle borst mee zingt!

   

  Erik Mesie boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

   

  De liedjes van Erik Mesie zijn vrolijk, herkenbaar en hebben een uitermate goed effect. Erik is te boeken als tape act (30 minuten), met zijn band Toontje Later en in combinatie met “De Heeren van Aemstel Band (DHVAB).”

  In combinatie met DHVAB (De Heeren van Aemstel Band, verzorgt de band een avondvullend programma. Zo heeft u een complete show met deze top band, waarbij Erik Mesie een gastoptreden doet.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Erik Mesie een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht