fbpx

Prijs Erik de Zwart

€ 2995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Erik de Zwart

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Erik de Zwart boeken of Erik de Zwart inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Erik de Zwart

Erik is er al vroeg bij, want op zijn vijftiende verzorgt hij zijn eigen drive-in show op scholen, clubs en buurthuizen. Na twee jaar oefenen bij de ziekenomroep van de VU richt de 21-jarige samen met Ruud Hendriks de eerste kabelpiraat van Nederland op. Nadat hij enkele keren voor zeezender Caroline aan de slag mocht, werd hij opgemerkt door Radio Veronica.

Een jaar later volgde het tv debuut van Erik. De eerste presentator van Nederland Muziekland en later kwam het legendarische Countdown. Postzakken vol brieven van treurende fans worden bezorgd wanneer Erik naar één jaar Countdown verlaat en naar de Tros gaat om daar Popformule te presenteren. Na twee jaar is de DJ echter weer terug bij Radio Veronica. Deze keer doet hij alle internationale uitzendingen van Countdown en begint hij met het programma waarop hij een stempel zou drukken. Na twaalf jaar Veronica in de publieke kant kiest Erik voor het commerciële pad.

Inmiddels is hij weer terug bij Radio Veronica en is zijn stem te horen in alle vormgeving.

Erik de Zwart boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Erik de Zwart een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht