fbpx

Prijs Ellen ten Damme

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Ellen ten Damme

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Ellen ten Damme boeken of Ellen ten Damme inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen op dit moment, maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat allemaal tegelijk. De ware magie is haar eerlijkheid. Hoewel haar verbluffende veelzijdigheid anders kan dan vermoeden doet ze alleen maar waar ze werkelijk in gelooft. Ondanks haar duizelingwekkende maskerades is ze altijd zichzelf.

Er zijn veel mensen die zich artiest noemen, maar op weinigen is die eretitel zozeer van toepassing als op Ellen ten Damme. Zij is een artieste pur sang, die met volle overgave leeft voor het podium, haar kunst en haar publiek. En alleen de naam artiest doet haar recht, omdat elke andere kwalificatie haar tekort zou doen. Haar verbluffende veelzijdigheid komt voort uit het feit dat ze gelooft in haar kunt en er met zoveel zinderende energie van geniet. Het zou zichzelf nooit meer toestaan om de makkelijke weg te nemen. Ze zoekt alle grenzen op van verschillende disciplines en van haar eigen kunnen en is altijd op zoek naar het artistieke avontuur. Dat is wat de ware artiest kenmerkt.

Ellen ten Damme boeken doet u bij Lukassen Produkties!

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Ellen ten Damme een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht