fbpx

Prijs Elize

€ 2475,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Elize

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Elize boeken of Elize inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Elize

  EliZe is geboren in Utrecht en opgegroeid in Bussum. Inmiddels woont ze in Amsterdam. Elizes moeder is van Indische afkomst.

  EliZe heeft van haar 8e tot haar 15e deel uitgemaakt van het koor van Kinderen voor Kinderen: ze zingt mee op de Kinderen voor Kinderen-albums 12 t/m 17. Na vier jaar kreeg ze voor het eerst een solo op het nummer “Poster”. EliZe nam afscheid met haar bekendste Kinderen voor Kinderen-nummer Het tietenlied. EliZe sloot zich hierna aan bij het musicalkoor Non Stop, dat echter na anderhalf jaar werd opgeheven. Hierna werd EliZe door de VARA gevraagd om deel te nemen aan de Kinderen voor Kinderen Theatertour, wat ze ook deed. Bij de Amsterdamse culturele studentenorganisatie CREA deed EliZe mee aan musicaluitvoeringen van Chicago en Les Miserables. Ondertussen kreeg ze ook nog zangles van Jorine Samson.

  EliZe maakte haar grote doorbraak in 2004. Haar debuutsingle Shake werd Dancesmash op Radio 538. Daarna volgde nog singles als Automatic, I’m No Latino, Into Your System (top10 in Bulgarije) en Itsy Bitsy Spider. Ondertussen werd Elize op 12 december 2005 winnares van de Battle of the Babes 2005, een internetverkiezing tussen de mooiste vrouwelijke bekende Nederlanders georganiseerd door de website Mokkels.nl. Samen met Jim Bakkum zong EliZe ook nog het duet We’ve Got Tonight, dat speciaal voor het album van Jim werd opgenomen. Op 6 oktober is het debuutalbum van EliZe, genaamd In Control uitgekomen. Dit album stond 3 weken in de album top 100, met een topnotering van nummer 66 werd bereikt. Haar laatste twee singles hebben het niet goed gedaan, een rap-versie van Itsy Bitsy Spider, samen met Jay Colin, en een niet eerder uitgebracht nummer No Good To Me, en een mega airplay van de video op muziekzenders konden het floppen van Itsy Bitsy Spider niet tegenhouden.

  EliZe was in 2008 ook te zien als presentatrice van So You Think You Can Dance. Daarnaast heeft ze in 2007 de Kids Top 20 gepresenteerd.

  Voor haar tweede album More Than Meets The Eye (juni 2009) keerde EliZe terug naar haar oude platenmaatschappij Spinnin’ Records. Opnames vonden plaats in o.a. Londen en Amsterdam. Het album werd met weinig promotie op de markt gebracht en kende wederom geen succes voor EliZe. De singles die van het album afkwamen (Lovesick, Hot Stuff en Can’t You Feel It) werden bescheiden hitjes. Toch behaalde de zangeres met Lovesick nog de #1 positie in Bulgarije.

  In 2012 bracht ze een eigen versie van het reggaenummer Pass the Dutchie (Treat me right) uit, het orgineel was van de Britse groep Musical Youth.

   

  Elize boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties!

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Elize een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht