fbpx

Prijs Edwin Diergaarde

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Edwin Diergaarde

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Edwin Diergaarde boeken of Edwin Diergaarde inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Edwin Diergaarde

Edwin Diergaarde (12 augustus 1968) is een radio-dj voor de TROS op Radio 2 en radio-dj op Radio Decibel. In het verleden maakte hij tot februari 2009 op 3FM in het weekend het programma DierOpDrie tussen 10.00 en 12.00 uur. Tot augustus 2009 presenteert Edwin op Radio 2 op zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur het programma NL rondom het Nederlandstalige lied. Tegenwoordig presenteert hij op zaterdagavond tussen 22.00 en 00.00 het programma The Best of 2night op Radio 2. Daarnaast was hij de vaste vervanger van Daniel Dekkers Radio 2-programma Gouden Uren. Op Radio Decibel presenteert hij elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 Dier op Decibel en op vrijdagavond Ministry of Beats. Ook is Edwin, naast zijn radiowerk, actief als voice-over voor onder andere radio- en televisiecommercials, bedrijfsfilms en documentaires.

Naast zijn werk als radio-dj was Edwin Diergaarde tot zijn vertrek bij 3FM ook de mannelijke station-voice van die zender. Ook is zijn stem regelmatig te horen in radio- en televisiecommercials en diverse televisieprogramma`s. Hij is de vaste voice-over van het TROS-programma Ik vertrek.

Voordat hij in oktober 1998 naar de TROS overstapte was Edwin zes jaar bij Veronica Omroep Organisatie actief als dj. Voordien werkte hij voor verschillende lokale radiostations (onder meer X-tra 108 in Amsterdam, Midstad FM in Utrecht en het commerciële Power FM).

Edwin Diergaarde boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Edwin Diergaarde een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht