fbpx

Prijs Ed Nieman

€ 795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Ed Nieman

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Ed Nieman boeken of Ed Nieman inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Ed Nieman

De grootste hit van Ed Nieman is “Leve de lol“. Het nummer dat hij samen met Gaston Starreveld opnam onder de naam “Die knapen” wordt vandaag de dag nog door vele artiesten in het land gezongen. Ten onrechte wordt het nummer toegeschreven aan Peter Beense. De stem op deze nationale feest-klassieker is echt van Ed Nieman. Na “Leve de lol” volgden succesvolle singels als “Maria Maria“, “Want de accordeon” en “Jij bent mijn señorita“.

Een tweede echt grote hit had Ed met het nummer “Meid van de straat“. Het nummer stond wekenlang genoteerd in de hitparade en was (en is nog steeds) in alle kroegen en tenten te beluisteren.

Ed Nieman is een geboren entertainer die over een gezonde dosis humor beschikt. Daarom zorgt Ed Nieman ervoor dat na zijn optreden iedereen lachend achterblijft. Hij weet grote zalen en kleine kroegjes moeiteloos te bespelen en zorgt voor één groot feest.

Met zijn fantastische stemgeluid zorgt Ed Nieman voor een top optreden!

Ed Nieman boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Ed Nieman een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht