fbpx

Prijs Dutch Diva’s

€ 3975,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Dutch Diva’s

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Dutch Diva’s boeken of Dutch Diva’s inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Dutch Diva’s

  Marga Bult en Maggie McNeal bogen samen op een ongekend lange ervaring (waaronder 6x deelname Euro Songfestival) en dat is te merken ook!
  Hun spetterende show is samengesteld uit gekend wereldrepertoire en eigen stukken, overgoten met een hedendaagse muzikale saus, die gecreëerd werd door top arrangeurs, musici en producers.

  Uniek is dat Marga en Sjoukje samen meer dan 50 hit noteringen hebben gehad en dat hun entertainment ervaring schier eindeloos is.
  Solistisch maar ook als frontladies bij Babe en Mouth & McNeal hebben zij all over the world concerten gegeven en shows verzorgt.
  Samen ontvingen de Diva’s in de loop der jaren meer dan 30 nationale en internationale onderscheidingen, getuigschriften en awards. Zij stonden met de groten der aarde op het toneel waaronder Julio Iglesias, Michael Jackson,
  Rod Steward, Shirley Bassey, Joe Cocker, Bette Middler, Sammy Davis jr.
  The Backstreet Boys, Jean “Toets” Tielemans, Johnny Logan, Gloria Estefan
  Gilbert Becaud en Ed Sullivan.

  Als de diva’s optreden dan verandert er iets in de zaal. De aandacht wordt vanaf de eerste minuut gegrepen en niet meer losgelaten totdat “the party” over is.

  Door hun unieke samenwerking zijn de dames trendsetters en dat schept verplichtingen.
  Sjoukje en Marga voldoen, avond aan avond aan die verplichting en maken de verwachtingen, van welk publiek en in welke ambiance dan ook, altijd weer voor meer dan 100 procent waar !

  Een lange lijst van sympathie betuigingen van opdrachtgevers is daar het plezierige en door de diva’s zeer gewaardeerde bewijs van.

  DUTCH DIVAS, A PROVED WAY TO REAL ENTERTAINMENT..!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Dutch Diva’s een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht