fbpx

Prijs Duo uniek

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Duo uniek

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Duo uniek boeken of Duo uniek inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Duo uniek

  Duo Uniek; Een Uniek duo met een vette en volle sound, professioneel licht, en zeer professionele uitstraling! Duo Uniek is perfect inzetbaar voor ieder evenement! Wij kunnen uw feest laten knallen maar ook binnen de geluidsnorm spelen.

  Het professionele licht en geluid, de visuals, het breed repertoire en het grote enthousiasme maakt duo Uniek zeer allround. Door een zeer breed repertoire is het mogelijk om voor ieder feest en in iedere setting een passend repertoire te spelen. Duo Uniek heeft door jaren (muzikale) ervaring, geleerd hoe belangrijk het is om goed op de vraag van de klant in te kunnen spelen. Met de beste (oude en nieuwe) hits, wordt ieder feest uniek. Het repertoire wordt elke avond weer, à la minute, bepaald. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel of een knallend personeelsfeest, uw gasten zullen er gegarandeerd nog lang over napraten. Een duo met onbeperkt veel mogelijkheden voor alle soorten evenementen! Niets is te gek!

  Duo Uniek verzorgt elk optreden tot in de puntjes. Dit duo onderscheidt zich van veel andere (cover)bands door zijn veelzijdigheid en creativiteit.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Duo uniek een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht