fbpx

Prijs Duo Sowieso

€ 695 (vanaf),-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Duo Sowieso

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Duo Sowieso boeken of Duo Sowieso inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Duo Sowieso

  Sowieso heeft een zeer uitgebreid repertoire, waardoor zij geschikt zijn voor vrijwel elke feestelijke en zakelijke gelegenheid.Sowieso heeft een agenda die gevuld is met bruiloften, dans-en buffetavonden, bedrijfsfeesten, kermissen etc. etc. Sowieso is het bewijs dat een klein orkest ook groot kan zijn. Met een uiterst professioneel instrumentarium en de juiste presentatie wordt aan iedere gelegenheid de juiste sfeer gegeven. Sowieso beschikt over een geluidsinstallatie die voor kleine groepen is samen te stellen maar ook voor grote groepen tot een maximum van 1000 personen. Het geheel wordt afgewerkt met een moderne Led licht-show en Lcd-schermen.

  Sowieso heeft een zeer gevarieerd programma. Zo komen de meest uiteenlopende genre’s voor in het repertoire. Dansmuziek, Top 100, Easy-listening , Rock, Gouwe-Ouwe, Disco, Jaren 60/70/80, en niet te vergeten, het Nederlandstalige lied. Een aanbod voor jong en oud: Van de gezellige nummers van Jannes en John West tot en met het stevige werk van Liquido en U2 enz. De “Rapper Boef & Lil’ Kleine” liefhebbers moeten we helaas teleurstellen. Sowieso werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire. Zo kunnen zij altijd direct inspelen op de wensen van het publiek, de sfeer en de gezelligheid van dat moment. De gezelligste hedendaagse nummers en de klassiekers van toen worden wekelijks aangevuld. Omdat er een ruime keus is en er steeds nieuwe nummers toegevoegd worden aan het repertoire is het onmogelijk u een vaste muzieklijst te presenteren. Het repertoire van Sowieso blijft dus altijd up-to-date.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Duo Sowieso een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht