fbpx

Prijs Domien Verschuuren (3FM)

€ 2000,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Domien Verschuuren (3FM)

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Domien Verschuuren (3FM) boeken of Domien Verschuuren (3FM) inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Domien Verschuuren (3FM)

Domien Verschuuren (27) is geboren in Tilburg. Radio is de liefde van zijn leven. In 2006 wordt hij gescout door 3FM en begint hij in het nachttraject van de radiozender. Sindsdien heeft hij radioprogramma’s gemaakt in het weekend, de middag en de doordeweekse ochtend. Nu hoor je hem iedere maandag- tot en met donderdagavond in ‘Dit is Domien’ (BNN), een programma waarin de luisteraar centraal staat. Waar je ook bent: Domien is er voor   jou.

In december 2014 was hij (samen met Coen Swijnenberg en Gerard Ekdom) één van de bewoners van het Glazen Huis, tijdens 3FM Serious  Request.

Bewapend met de grootste hits van dit moment, verrassende mashups en lekkere meezingers weet hij iedereen aan het dansen te  krijgen!

Domien Verschuuren boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Domien Verschuuren (3FM) een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht