fbpx

Prijs Do (tapeact met gitarist en 2 dansers)

€ 3975,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Do (tapeact met gitarist en 2 dansers)

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Do (tapeact met gitarist en 2 dansers) boeken of Do (tapeact met gitarist en 2 dansers) inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Do (tapeact met gitarist en 2 dansers)

De meeste artiesten breken eerst door in eigen land voordat ze het überhaupt in het buitenland proberen. En dan nog is wereldfaam maar voor weinigen weggelegd. Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do, vormt de uitzondering op die regel.

Haar eerste grote hit ‘Heaven’ – een danceversie van de wereldberoemde jaren 80 hit van Bryan Adams – was een enorme Top 10 hit in Spanje, Duitsland en België, stond in de Amerikaanse Top 3 en behaalde de nummer 1 positie in Engeland, Australië, Nieuw Zeeland en Canada voordat het in de unplugged-versie een groot succes werd in haar thuisland Nederland. Met dezelfde unplugged-versie schoot Do zelfs door naar de nummer 1 positie in de Amerikaanse hitlijsten. Zelfs Bryan Adams was zo onder de indruk van Do dat hij haar vroeg om tijdens een van zijn Europese shows ‘Heaven’ te komen zingen. Do ontving in 2003 een World Music Award voor Best Dutch Artist. Ze scoorde een nummer 1 hit met ‘Voorbij’, het duet met Marco Borsato en werd tijdens de TMF awards 2004 uitverkozen tot Beste Vrouwelijke Artiest Nationaal.

In 2004 brengt Do haar langverwachte debuutalbum uit, simpelweg getiteld Do. Door alle successen heeft het album redelijk lang op zich laten wachten, ook omdat Do geen genoegen neemt met middelmaat. “Perfectionistisch als ik ben, heb ik lang moeten zoeken naar liedjes die mij me pasten. Ik heb veel uitgeprobeerd en omgegooid, met als resultaat een waanzinnig album,” aldus Do. “Alle songs weerspiegelen mijn persoonlijkheid: lekker naturel, puur en echt.”

Do (tapeact met gitarist en 2 dansers) boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Do (tapeact met gitarist en 2 dansers) een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht