fbpx

Prijs Django Wagner

€ 2995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Django Wagner

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Django Wagner boeken of Django Wagner inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Django Wagner

  Django Wagner, een artiest met een warm stemgeluid, die niet meer weg te denken is al zanger van het levenslied.

  In 2009 startte de carrière van Django met de single ‘Kali’. ’Kali’ Groeide  uit tot een van de grootste Nederlandstalige hits en hiermee werd met Django Wagner een nieuw fenomeen geboren. Nederland omarmde Django Wagner als zanger, maar ook als persoon. Zijn geheel eigen invulling van het levenslied is authentiek en herkenbaar.

  Naast het nummer  Kali kennen we Django Wagner van: ‘Mooie blauwe ogen’, ‘Mijn naam dat is Marina’, ‘In ons café’ en ‘Maar toch blijf je me trouw’.

  Django is een veelzijdige sfeermaker. Gevoelig en serieus op zijn tijd, maar hij is ook zeker in staat om een feestje te bouwen. Bijna moeiteloos krijgt hij de polonaise op gang en zingt het publiek al zijn nummers luidkeels mee.

  Django: “Natuurlijk ben ik heel erg blij en trots op hetgeen de afgelopen vijf jaar tijd tot stand is gekomen. Succes is heerlijk. Maar het belangrijkste blijft voor mij toch het feit dat mensen enthousiast worden van mijn muziek en van mijn optredens. Er is echt niets mooier op deze wereld dan mensen een klein beetje geluk te bezorgen”.

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Django Wagner een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht