fbpx

Prijs DJ Tony Junior

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over DJ Tony Junior

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

DJ Tony Junior boeken of DJ Tony Junior inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie DJ Tony Junior

Wie kent hem niet de hit ‘loesje ’met dat leuke blousje. De Nederlandse Tony junior scoorde zijn nummer 1 radio hit in 2010 en werd vanaf dit moment bekend. Hij werkte samen met Nicolas Nox. En hij ging op de tour langs de Nederlandse clubs.

Na dit grote succes besloot hij alleen verder te gaan. En hij maakte een aantal grote succesvolle producties en remixen met onder andere DVBBS en Starkillers. Tony’s familie is altijd al bezig met muziek en zit vol met muzikanten.

In 2015 kwam er een nieuw programma uit ’Toni& Tony zo vader zo zoon’ hij werkt in de serie samen met Mr Polska aan de track “love somebody’ Hij word nu geboekt over de hele wereld in onder andere Brazlië, de Verengde Staten en Frankrijk is Tony klaar voor de volgende stap!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast DJ Tony Junior een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht