fbpx

Prijs DJ Timmie Tirol

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over DJ Timmie Tirol

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

DJ Timmie Tirol boeken of DJ Timmie Tirol inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie DJ Timmie Tirol

Timmie Tirol Staat bekend als de kleinste Oktoberfest DJ van Europa! Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of feesttent te groot voor DJ Timmie Tirol. Hij is een opvallende (kleine) verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot (Oktober)feest. Met een speciaal voor hem ontworpen DJ Booth, -de TimTower-,  houdt hij zicht op alles en iedereen!

Ich bin wie Du, Der Alte Dessauer, Rosamunde; alle denkbare meezinghits komen tijdens jouw Oktoberfest of Bierfest voorbij. Na het optreden bestaat de mogelijkheid tot een heuse meet & greet en mag je met hem op de foto. Gratis en voor niks! Hoe dan ook, met DJ Timmie Tirol achter de draaitafels krijgt je een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast DJ Timmie Tirol een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht