fbpx

Prijs DJ Luna

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over DJ Luna

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  DJ Luna boeken of DJ Luna inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie DJ Luna

  Sinds een paar jaar is de carriere van Richard de Mildt in een woeste stroomversnelling terecht gekomen.
  De ongekroonde hardstyle-koning mag zich inmiddels tot de populairste DJs van Nederland rekenen.
  Tijdens de Dutch DJ Awards eindigde Luna op de vierde plaats in de top 100 van beste DJs ter wereld, waarmee hij grootheden als Carl Cox, Dave Clarke en Sven V th ruim achter zich liet.
  Het is het klinkende bewijs dat Richard zijn talenten ten volle benut en het geeft aan dat hij in een onwaarschijnlijk hoog tempo de top heeft bereikt.

  Geboren in Sassenheim waar hij 21 jaar van zijn leven door heeft gebracht – en momenteel woonachtig in de hofstad, wordt de DJ na de milleniumwisseling ontdekt door scouts van Q-dance.
  De evenementenorganisatie uit Landsmeer geeft het jonge talent Luna de kans zich op feesten als Qlubtempo, Qlimax, HouseQlassics en Mystery Land voor een groot publiek in de kijker te draaien. Toen zijn collega DJ Pavo een keer verhinderd was pakte Richard brutaalweg de telefoon om te vragen of hij misschien kon invallen.
  De organisatie had al een veelbelovende demo van Sassenheimer liggen en liet DJ Luna tijdens 1991/1992 The Golden Edition de opengevallen vacature invullen.
  Ik heb veel aan Q-dance te danken, maar ik wil benadrukken dat ik onafhankelijk ben en overal draai waar ik wordt gevraagd. Lunas ster is na enkele uiterst geslaagde optredens snel rijzende, omdat hij een perfecte platenkeuze, goede techniek waaronder backspinnen en scratchen – en enthousiasme achter de draaitafels op unieke wijze weet te combineren.
  De artiestennaam Luna doet vermoeden een afkorting te zijn van het woord Lunatic (Het is een korte en pakkende naam die gewoon lekker in het gehoor ligt), gezien zijn energieke en aanstekelijke performance achter de Technics.
  Het muziekdier Luna koestert halverwege de jaren 90 al een een grote liefde voor hardcore en oldschool, hetgeen verklaart waarom hij later zal uitgroeien tot een icoon op het gebied van hardstyle.

  Als fervent bezoeker van evenementen en hartstochtelijk liefhebber van harde dance besluit hij in 1994 tot aanschaf van draaitafels over te gaan om het draaien in de vingers te krijgen. Voorlopige hoogtepunten in zijn muzikale loopbaan zijn het overweldigende optreden op Qlimax, Sensation Black en de set tijdens Shockers, toen Luna het gat tussen techno-kanonnen Speedy J en DJ Rush moest vullen en de grote zaal in de RAI op zijn grondvesten deed schudden.
  Ik heb sowieso een hekel aan die typische Hollandse hokjesgeest.
  Ik schuw er daarom niet voor af en toe een lekkere technoknaller of een hardtrance-plaat op de de slipmat te leggen.
  Nu Richard een stevige basis heeft voor zijn verdere carriere als DJ, richt hij steeds meer zijn pijlen op de studio. Ieder weekend reist hij naar Den Helder af waar hij met collegas Trilok en Chiren onder de naam DHHD aan producties werkt voor het label StraightOn Recordings, dat hij met de bevriende Pila bestiert.

  In 2003 heeft Richard al enkele spraakmakende producties afgeleverd, zoals de DHHD releases So Many More, We Control The Sound/Hear Me Now en Rush/Funky Shit en de Shockers Theme in Control.
  Daarnaast is hij wekelijks te horen op ID&T Radio waar hij op woensdagavond de vetse platen de ether in vuurt, en zet hij af en toe zijn handtekening onder een mixalbum, zoals Qlimax en Xqlusive Holland met maatje Pila.
  Het is mijn ambitie om mijn label verder te laten groeien, me meer te focussen op het buitenland en mijn status als DJ en producer verder uit te bouwen

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast DJ Luna een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht