fbpx

Prijs DJ Kicken

€ 895,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over DJ Kicken

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  DJ Kicken boeken of DJ Kicken inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie DJ Kicken

  Henri was al op jonge leeftijd bezig met de muziek mede doordat vader zelf ook veel apparatuur in huis had dat zo aan zijn zoon werd gegeven als hij een nieuwer type ergens van kocht.
  Op de lagere school was een leraar die er een gewoonte van maakte dat er op vrijdagmiddag de leerlingen wat mochten vertellen over hun hobby. Dat was natuurlijk een goede kans voor Henri om zijn kunsten te mogen vertonen als dj.
  De jaren daarna was hij degene die op schoolfeestjes die muziek mocht verzorgen samen met een aantal vrienden uit de buurt.

  Henri is afkomstig uit Limburg dat natuurlijk kort bij de Belgische grens ligt, hier was het fenomeen Lokale Radio al veel eerder begonnen en die zenders richten zich daardoor op Nederland. Na eerst zelf nog een eigen piraten station te hebben gerund, waar zijn ouders niet blij mee waren, waagde hij zijn eerste stappen in de legale radio wereld in België.
  Als 12 jarige deed hij zijn eerste programma op vrijdag avond bij Radio Maaskant Centraal (RMC) in het Belgische Maasmechelen.  Op 14 jarige leeftijd kreeg hij de kans om zijn kunsten te mogen vertonen in de disco, dat werd High Chapperel in Berg aan de Maas, waar hij de carnavals zondag mocht draaien.

  Dit beviel hem zo goed dat hij er elke week daar resident deejay werd. Op 17 jarige leeftijd maakte hij de overstap naar Disco club Lasalle in Susteren die op zondag zijn disco matinee had van 2 uur in de middag tot 2 uur in de nacht die dag werd door 2 dj’s ingevuld die of de middag of de avond draaide. Met als gevolg dat maandagmiddag Henri nog wel eens in slaap dreigde te vallen op school.

  In die zelfde tijd vond hij het tijd worden om een ander Radio station te zoeken en dat werd Radio Veronica Anders in Maaseik dat later zijn naam veranderde in Lokale Radio Grafiek Maaseik.
  Op 20 jarige leeftijd begon Henri in Valkenburg als resident deejay in The Viking. Henri heeft in de jaren daarna nog in diverse discotheken gewerkt of werkt daar nog steeds waaronder Meetpoint Schinveld, Hippo’s Echt, Peppermill Heerlen, Palladio Helden, Carte – Blanche Weert, Ahoy Valkenburg, Ski-hut Rotterdam en nog wel een tent waar hij de naam niet van weet.
  Doordat zijn broer via 3FM bijna alle platenfirma’s in Nederland leerde kennen, was dat ook een ingang voor Henri om eens een productie aan te bieden. Zijn eerste single werd de cover van Whitney Houston: I wanna dance with somebody die bij f-active music uitkwam, daarna kwam er nog een single uit bij Berk Music: Let me hear you!

  Daarna Ain’t no party (like an alcoholic party), die in België zelfs de top 10 haalde en in Nederland bij music store op 8 terecht kwam. De clip haalde zelfs de top 3 en werd de langst genoteerde clip in de top 10 van 2004.

  In 2005 heeft Happy Together de hitparades bestormd met als resultaat de 11e positie in de single top 100, en zelfs een top 40 notering! Ook de clip heeft 2 maanden in de clip top 10 gestaan van The box.
  In 2008 is er de samenwerking met Def Rhymz, dit nummer “slippers’’ haalde de hitparade wederom.

  OP de site “partyawards.nl” werd DJ Kicken verkozen tot populairst feest dj van Nederland in 2005 – 2008 en 2009.  In 2013 produceert hij de zomer remix van Vrouwkes voor Rick in de morgen.

  Onlangs zijn de 10 years Anniversary remixes uitgekomen van Alcoholic Party, die zeer goed ontvangen zijn door de dj’s in Nederland en België. Mede door de meest gehoorde kreet sinds 2004 “ Ain’t no party like an alcoholic party! “

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast DJ Kicken een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht