fbpx

Prijs DJ Galaga

€ 895,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over DJ Galaga

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  DJ Galaga boeken of DJ Galaga inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie DJ Galaga

  ” WHAT DO YOU SAY TO THE DJ ? ” Zo begon het jaar 2000 voor de 2 vrienden Marco Leeuwis en Hans Dekkers Deze twee personen stonden aan de basis van het succes van het project DJ GALAGA. Dit nummer was wereldwijd te horen en er is geen locatie waar deze cd niet in de programmering zit. Na dit enorme succes besloten Marco en Hans hun eigen weg te gaan. Marco als DJ GALAGA en Hans onder de naam D.E.K. Op andere gebieden werken deze twee nog steeds samen, zo remixen ze bv. vol enthousiasme elkaar singles. Ook in de muziekwereld bleef de naam dj galaga geen onbekende. Het kon dan ook niet uitblijven dat Marco met andere talenten in contact kwam. John Dirne, eigenaar van de Jodie studio in Ede zag het hellemaal zitten om een

  samenwerking met Marco aan te gaan. Het klikte meteen tussen die twee, ze doken de studio in en de combinatie van creativiteit, muzikaliteit, originaliteit en inzet en vriendschap zorgde ervoor dat er binnen de kortste keren weer een hit op de draaitafel kwam te liggen.

  Het eerste tastbare resultaat van Marco en John was de single, JUMP & LET’S PARTY. Een samenwerking tussen DJ galaga en Parla & Pardoux. Er werd besloten om verdere partners te gaan zoeken, op dit moment was het belangrijk om met een platenlabel in zee te gaan die ook internationaal iets voor DJ galaga kon betekenen. Na meerdere gesprekken met verschillende labels is de keus gevallen op ZOMBA/JIVE, een label waar inzet en kwaliteit een garantie is voor het succes van de act DJ galaga. Het eerste resultaat mag er dan ook zijn, plaats 26 in de mega top honderd.

  Ook de daarbij gemaakte videoclip was regelmatig op de verschillende muziekzenders te zien. De creativiteit van Marco en John was niet te bannen, en dat betekende dat er niet alleen voor DJ galaga nummers geschreven werden maar ook ander muziekanten gebruik maakten van hun kwaliteiten. Door de begeleiding van Strengholt music publishing is het mogelijk dat de eigen nummers maar ook nummers die geschreven zijn voor andere artiesten op tientallen compilatie cd’s te horen zijn. Ook live is DJ galaga The Act regelmatig te zien en te horen. Niet alleen in discotheken, maar ook evenementen waar duizenden toeschouwers uit hun dak gaan, zijn de plaatsen waar DJ galaga The Act te vinden is. Maar natuurlijk mogen we de optredens van Marco niet vergeten waar hij als dj bij grote evenementen het publiek in extase brengt. Ook is dj galaga de man achter de mix van de (platina!!) cd “go apres ski”. En nu is de tijd aangebroken om de nieuwe single van DJ galaga The act te presenteren. Op 20 februari 2003 zal de single “IT’S ON YOU” verkrijgbaar zijn in Nederland. Dit moet volgens de platenmaatschappij ook de start zijn voor een internationale doorbraak. De single zal verder ook op tv te horen en te zien zijn en begeleid worden door een fantastische videoclip.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast DJ Galaga een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht