fbpx

Prijs Divas of Dance

€ 5750,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Divas of Dance

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Divas of Dance boeken of Divas of Dance inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Divas of Dance

  Wie kent niet de mega dance-acts: 2Unlimited, T-Spoon & 2Brothers On The 4th Floor. De internationale hit-successen als: ‘No Limits’, ‘Dreams’ en natuurlijk ‘Sex On The Beach’ liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.

  De dance diva’s: Anita Doth (2Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’ray (2Brothers) domineerde om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen en buitenland. Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen. Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv.

  Maar nog nooit stonden zij samen op één podium in één show! Hier is nu verandering in gekomen! Conrad Stockmann had het idee van Diva’s of Dance en benaderde de drie dance divas met de vraag wat zij hiervan zouden vinden.
  Tevens hoorde de “Doe Een Wens Stichting” van de plannen en vroeg hun onmiddelijk of zij geen ambassadrices voor de stichting wilden worden. Naast hun eigen carriéres maken de dames nu tijd vrij om een groter publiek kennis te laten maken met het gelegenheidsproject; Diva’s of Dance!

  Het feest der herkenning waarin de 80-er & 90-er jaren herleven. Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits van Sister Sledge zoals; ‘Lost In Music’, ‘Greatest Dancer’ en ‘We Are Family’.
  En natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen, van deze dance diva’s zelf, de revue passeren!!.

  Divas of Dance boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

  Het resultaat: Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show. En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Divas of Dance een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht