fbpx

Prijs Dirk Meeldijk

€ 1395,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Dirk Meeldijk

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Dirk Meeldijk boeken of Dirk Meeldijk inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Dirk Meeldijk

  Dirk Meeldijk is op 3 oktober 1958 geboren in Heemstede. Dirk Meeldijk komt uit een gezin van 9 kinderen en woont zijn hele leven al in Hillegom. Als kind zong Dirk Meeldijk al volop liedjes van Heintje of gezellige Amsterdamse meezingers.

  Toen Andre Hazes bekend werd was Dirk Meeldijk niet te houden, in Dirk’s ogen waren dat pas echt mooie nummers. Meeldijk volgde Hazes echt overal. alle concerten ging hij af, en ook als Hazes ergens in de buurt op een feest zong was Dirk Meeldijk van de partij. Dirk Meeldijk leerde Hazes ook persoonlijk kennen en was na een optreden van zijn idool meestal in de kleedkamer te vinden.

  Het zingen zat Dirk in het bloed, en dus deed hij een keer met karaoke mee en won. Daarna volgden enkele talentenjachten en hij had de smaak te pakken. Natuurlijk zong Meeldijk de liedjes van zijn idool. Andre wist dat Dirk zijn liedjes zong en zei dat hij moest volhouden en zichzelf moest blijven.

  Gijs en Marja de Rooy vonden het langzamerhand tijd worden voor een CD met een eigen nummer. Er werd gezocht en een geschikt nummer werd gevonden. Ze gingen de studio in en zo werd Dirk Meeldijk’s CD “Ik hou van het leven” geboren.

  De opvolgers “Vier zomers lang” en “Zomer op het plein” bleken wederom van grote kwaliteit te zijn. In het najaar van 2009 verscheen de hitsingle “Ik hou van jou”. In juni 2010 verschijnt de single: “Jouw Accordeon”. De single stond wekenlang hoog genoteerd in de diverse hitlijsten. In april van 2011 verschijnt de single: “Jij bekijkt het maar”. Eind oktober van 2011 komt Dirk Meeldijk met de single “Het hoeft niet meer van mij” uit.

  In januari van 2012 komt Dirk Meeldijk uit met iets wat niemand van hem had verwacht: een carnavalssingle. De titel van het nummer past precies bij het karakter van Dirk: “Alle Mensen Zijn Gelijk!”

  Optredens van Dirk Meeldijk zijn een ware belevenis. Live weet Dirk Meeldijk met louter en alleen eigen repertoire het publiek in zijn ban te krijgen. Omdat Dirk al zoveel hits heeft gehad, gaat dit moeiteloos. Met zijn karakteristieke stemgeluid maakt Dirk diepe indruk op zijn toehoorders.

  Dirk Meeldijk boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

   

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Dirk Meeldijk een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht