fbpx

Prijs Dio

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Dio

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Dio boeken of Dio inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Dio

  Deze jonge rapper heeft een ingewikkelde en moeilijke jeugd gehad. Muziek heeft hem steeds door de tegenslagen weten te trekken.

  Dio ontwikkeld de liefde voor muziek door het schrijven van teksten. In 2004 ontmoet hij Darryl en samen vormen zij de formatie ‘Dubbel D’.  Hun nummer ‘Minderjarig’ wordt een internethit en als duo hebben deze twee jongens vele podia en discotheken mogen betreden. Zo hebben zij opgetreden in de Melkweg, Hemkade 013, Powerzone en Paradiso.

  Na twee jaar als Duo te hebben opgetreden gaat Dio zich weer zijn eigen weg. Hij heeft samengewerkt met onder andere Re-Verse, The Opposites, The Partysquad en Willie Wartaal. Hij werd in deze periode bekend door zijn de nummers ‘dom, lomp & famous’ en ‘stuk’.

  Samen met Flinke Namen en The Opposites brengt Dio in 2008 de mixtape ‘Op Volle Toeren’ uit en in 2008 komt hij met zijn album ‘Rock & Roll’.

  Dio heeft inmiddels de podia van de TMF Awards, Lowlands en talloze andere festivals mogen betreden door zijn tour met The Madd. Deze veelzijdige artiest gaat voor perfectie.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Dio een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht