fbpx

Prijs Diep Triest

€ 3495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Diep Triest

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Diep Triest boeken of Diep Triest inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Diep Triest

Sinds 1995 trekt Diep Triest door Nederland en omstreken. Bewoners van wereldsteden als; Rossum, Bakkeveen, St Anthonis, Hapert, Loon, de Knipe, en Madurodam zullen het allen beamen: Feesten met Diep Triest kan. Zelfs in Orlando Florida en Oman gingen de handen de lucht in, werd er luidkeels meegezongen en zal er nog lang worden gepraat over het optreden van de Groningse smartlappenband.

Diep Triest steekt Nederlandstalige muziek in een stevig jasje. De band zorgt voor een aanstekelijke show met veel humor en parodie. Diep Triest is: Verscheuren met Koos, wijn drinken op Imca, Zonder Naam naar ‘Mexico’, met Anneke in het ‘Brandend Zand’, geloven in André, door de stad scheuren met ‘Manuela’ en knallen met ‘Malle Babbe’. Diep Triest zorgt voor Feest met de hoofdletter F en je kunt gegarandeerd Meezingen met de hoofdletter M.

Diep Triest boek je bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Diep Triest een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht