fbpx

Prijs Diego

€ 2250,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Diego

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Diego boeken of Diego inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Diego

Diego was in het verleden bekend als Coole Piet, maar gaat tegenwoordig verder onder de naam Diego.

Van 2001 t/m 2007 was Diego rond sinterklaastijd onder zijn tweede naam Coole Piet in de serie ‘De club van sinterklaas’ op de zender Jetix. Sinds de tweede serie ‘De nieuwe club van Sinterklaas’ zong hij tevens alle titelsongs van de serie. Samen met Profpiet, Testpiet, Muziekpiet, Hoge Hoogte Hulppiet en Hulppiet was hij in deze serie te zien en te horen. Na een zakelijk conflict tussen Jetix en Diego scheidden de wegen en ging Diego verder voor Stichting Regionale Sinterklaas Promotie.

In 2005 scoorde Diego als eerste uit het Spaanse gezelschap dat jaarlijks op bezoek komt om brave kinderen te belonen het nummer ‘De Streken Van Tante Toets’ dat op nummer 1 stond in de Single top 100. In 2006 scoorde hij zijn tweede nummer met ‘Paniek In De Confettifabriek’. Hij schaart zich daarmee in een klein en illuster gezelschap en Sinterklaasshits.

Diego keert in 2009 weer terug in ‘De club van Sinterklaas’ op RTL 4. Tevens zingt hij ook de titelsong van het programma.

Verder speelt Diego samen met sinterklaas in de bioscoopfilm ‘Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot’ die later ook verscheen in de bioscoop.

Diego boeken doet u bij Lukassen Produkties!

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Diego een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht