fbpx

Prijs Die Tolle Leute

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Die Tolle Leute

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Die Tolle Leute boeken of Die Tolle Leute inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Die Tolle Leute

Van Wuppertal tot aan Westendorf en van Hamburg tot aan Mallorca, overal waar Die Tolle leute komen gaat het dak eraf. Een van de leukste exportproducten van Duitsland op muzikaal gebied.
De beste Schlagers, apres ski knallers, en Oktoberfest hits vullen het repertoire van Die Tolle leute en hun overdosis enthousiasme gecombineerd met heel veel interactie met het publiek zorgen iedere keer weer voor een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Om echt een goede indruk te krijgen van Die Tolle Leute moet je het een keer beleven. Dompel jezelf onder in de Power-Schlager!

Die Tolle Leute zijn te boeken voor 30 minuten maar ook met een Familënshow van 2 x 45 minuten. Deze Familënshow is inclusief “Die Heimat Tänzer”, “Knut” der CO2 Eisbähr en zangeres Monika. Indien gewenst stellen we samen met u een optreden op maat af! Wat zijn wij Duitsers toch makkelijk he?

Ben je benieuwd of Die Tolle Leute ook geschikt zijn voor jouw feestje? Neem dan contact op met Die Tolle Leuteom een keer te komen kijken op een feest waar het trio optreedt.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Die Tolle Leute een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht