fbpx

Prijs Die Supertolle Schlagerschwestern

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Die Supertolle Schlagerschwestern

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Die Supertolle Schlagerschwestern boeken of Die Supertolle Schlagerschwestern inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Die Supertolle Schlagerschwestern

Gaby en Carina Coburg zijn de zingende zusjes uit het Duitse Bayern. Ze zijn ietwat naïef, hebben nog niet veel van de wereld gezien en zijn dol op Nederland. In hun dirndl-jurken treden ze regelmatig op als de Supertolle Schlager Schwestern met bovenal Duitstalige meezingers. Door hun vele optredens in Nederland spreken ze een aardig woordje Nederlands, al is het met een sterk Duits accent. De gezellige zingende zusjes brengen heerlijke Duitse Gemütlichkeit (gezelligheid) en vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige meezingers, uiteraard live gezongen.

Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ of meedeinend op ‘Du’ en ‘Ein Bisschen Frieden’ is deze act een absolute lust voor oog en oor, en geeft gegarandeerd de perfecte sfeer aan uw evenement! Dit Duitstalige theatrale zangduo is inzetbaar als podiumact voor festivals, (bedrijfs)feesten, café-bar-discodancings en natuurlijk oktoberfesten, duh!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Die Supertolle Schlagerschwestern een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht