fbpx

Prijs Die Cappuccinos

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Die Cappuccinos

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Die Cappuccinos boeken of Die Cappuccinos inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Die Cappuccinos

Duitse schlagers zijn hip en daarvan profiteren ook die Cappuccinos, de Duits-Nederlandse band, die sinds 2009 furore maakt in Duitsland. Deze ‘boyband’ moet de fans bijna van zich afmeppen en  heeft zich inmiddels kunnen nestelen in de stal van de Schlager grootheden. Heel bijzonder is dat van de drie leden van deze nieuwe Schlagerband er twee uit Nederland komen. De broers Réne en Michèl wisten samen een plaatsje te bemachtigen in de band. Niemand minder dan Kristina Bach zocht middels een casting naar leden voor een nieuwe schlageract. Het project kreeg de naam “Die Cappuccinos”, vernoemd naar Kristina eerste grote hit.

Een veelbelovende toekomst wacht de drie: inmiddels wordt er hard gewerkt aan alweer het volgende album en zijn ze graag geziene gasten in de diversen TV Shows in Duitsland. Die Cappuccinos zijn o.a recordhouder van de Duitse hitparade van SMAGO.net. Als eerste band drie keer achtereenvolgend een nummer 1 notering en is daarnaast de eerste Nederlandse act die de Beneluxprijs Die Goldene Tulpe in ontvangst hebben genomen.

Die Cappuccinos boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Die Cappuccinos een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht