fbpx

Prijs Desray

€ 2275,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Desray

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Desray boeken of Desray inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Desray

Desray de 90’s diva te boeken voor een wervelende powershow waarin de lekkerste dancehits en jaren ’90 medleys voorbij komen. Naast solo-optredens blijft Desray uiteraard deel uitmaken van 2 Brothers on the 4th Floor, waarmee zij al jaren optredens verzorgt in het binnen- en buitenland.

Vanaf 1993 vormt Desray samen met rapper D-Rock de formatie ‘2 Brothers On The 4th Floor. De eerste single ‘Never Alone’ scoort meteen goud. Opvolger ‘Dreams’ scoort eveneens goud en staat 4 weken nummer 1 in de hitlijsten. Wereldwijd worden 14 hits gescoord, ontvingen ze 2 platina, 3 gouden platen en talloze awards voor hun singles en albums. Hiermee is 2 Brothers on the 4the Floor een van de meest succesvolle eurodance acts van de jaren ’90

Wat nog niet iedereen weet is dat Desray ook heel klein en ontroerend kan zijn. Dat bewijst de zangeres als ze moedoet in 2012 met het programma The Winner Is…. en de klassieker ‘All By Myself’ vertolkt.

Desray is een veelzijdige artiest en heeft een ontdekkingsreis gemaakt in de wereld van muziek. Ze heeft geleerd om al haar emoties in de muziek over te brengen. Haar stem en haar muziek nemen je voor even mee op haar reis.

Desray boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Desray een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht