fbpx

Prijs Der Falsche Heino

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Der Falsche Heino

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Der Falsche Heino boeken of Der Falsche Heino inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Der Falsche Heino

Der Falsche Heino zag 15 jaar geleden het licht. Met Duits-Zwitserse achtergrond, gecombineerd met entertainment talent en zang zorgt Der Falsche Heino voor een fantastische originele Duitstalige act. Blau blüht der Enzain en Braunschwarz ist der Hazelnuss; het zijn meer dan bekende nummers die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfit verovert der Falsche Heino de harten van zijn publiek. Als een ervaren, doorgewinterde artiest creëert hij een sfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid! Ein Festival zum geniesen! Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een groot festival:einhaken und mitsingen!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Der Falsche Heino een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht