fbpx

Prijs Def Rhymz

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Def Rhymz

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Def Rhymz boeken of Def Rhymz inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Def Rhymz

  Als je Def Rhymez bezig ziet dan zie je een man met onuitputtelijke energie, een elastieken lijf, een grote brok levenslust en een hyperactief libido. Een soort superman eigenlijk. Boem! Suprise! Hoorgasme is af, klaar, gereed en nu overal te koop. Het 2e album van de verschrikkelijke dope Def is een feit. Een wapenfeit! Het publiek zal misschien zijn schouders ophalen en de plaat gewoon aanschaffen maar wie de hip hop in Nederland een beetje gevolgd, weet dat het succes van Def Rhymz en zijn collega rappers hen niet zomaar is komen aanwaaien. Al ruim 16 jaar is Def Rhymz bezig als ambassadeur van de hip hop cultuur en rapmuziek.

  En toen kwam het album ‘De Goeiste’. Louter hits staan er op de plaat. ‘Doekoe’ natuurlijk en ‘Ziek’en ook ‘De Bom’. Bijna alle nummers zouden zo de radio op en de hitparade in kunnen, ware het niet dat sommige teksten niet helemaal geschikt zijn voor uitzending overdag. De allergrootste hit van Def Rhymz is natuurlijk ‘Schudden’.

  Def Ryhmz boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Def Rhymz een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht