fbpx

Prijs De Sjonnies

€ 2150,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over De Sjonnies

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  De Sjonnies boeken of De Sjonnies inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie De Sjonnies

  De Sjonnies, wie is er niet groot mee geworden? De band vertoeft al jaren aan de top van het Nederlandse feestcircuit. Hun karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid is dan ook vaak gekopieerd maar zelden tot nooit overtroffen.

  “Dans je de hele nacht met mij”, “Blauw van de sangria”, “Annemarie”, “Japapa”, “Zwemmen zonder slip”, “Roos in je blonde haren”, “M’n fiets is gejat!”; een kleine greep uit de bijna oneindige reeks succesnummers die De Sjonnies in de loop der jaren hebben geproduceerd.

  Maar nog meer dan aan hun plaatsuccessen heeft de band zijn reputatie te danken aan de live-optredens. Geen band in Nederland weet in korte tijd de zaal zo op zijn kop te zetten als De Sjonnies.

  Het hart van de band wordt al jaren gevormd door leden van het eerste uur Friso Ruysdael (bassist en man van ideeën) en Konstantijn Ruysdael (gitarist, tekstschrijver en producer). Samen met Bennie Solo brengen zij een geheel vernieuwde show gebaseerd op de uiterst herkenbare, alom vertrouwde Sjonnies-sound.

  Bennie staat bekend om zijn humoristische act vol dynamiek en afwisseling; bovendien scoorde hij met “Polonaise achteruit” één van de grootste landelijke carnavalshits van de laatste jaren.
  En wat ook prettig is: De Sjonnies zijn niet alleen de leukste band, ze hebben toevallig ook nog het leukste publiek van Nederland. Een publiek waar je graag bij wil horen.

  Ook voor kroegeigenaren en festivalorganisaties is de band al jaren een zekerheid, vooral omdat elk optreden gegarandeerd bieromzet-proof is.

  Deze band moet je gezien hebben om er over mee te kunnen praten. Een concert van De Sjonnies is een belevenis, de beste (eigen) feestnummers worden gecombineerd met een perfecte humoristische liveshow.

  Een muzikaal avontuur voor jong en oud, dus neem gerust je schoonmoeder mee. Of zoals een fan het ooit uitdrukte:
  “DE SJONNIES DAT IS GEEN BAND, HET IS EEN MANIER VAN LEVEN!”

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast De Sjonnies een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht