fbpx

Prijs De Jeugd van Tegenwoordig

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over De Jeugd van Tegenwoordig

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  De Jeugd van Tegenwoordig boeken of De Jeugd van Tegenwoordig inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie De Jeugd van Tegenwoordig

  Wie kent het nummer ‘Watskebeurt’ niet. In 2005 maakte de rapformatie, De Jeugd van Tegenwoordig deze zomerhit. Dit trio bestaat uit Freddie Tratlehner (Vieze Freddie of Fieze Fur), Pepijn Lanen (P. Fabergé of Serge Fabrgé) en Ollicio Locadio (Willie Wartaal). 

  Deze mannen zijn door hun immens populaire platen en hun hilarische interviews in korte tijd echt BN’ers geworden. Elk interview met dit trio is een ware show. Ze spreken elkaar en zichzelf expres tegen en antwoord op een vraag komt er eigenlijk nooit.

  Een jaar na hun hit komt De Jeugd van Tegenwoordig met het album ‘Parels voor de Zwijnen’. Dit album wordt gevuld met nummers met invloeden uit hiphop, disco, electro en R&B. Het is wel duidelijk dat De Jeugd van Tegenwoordig hun eigen plan trekt en een geheel nieuw geluid produceert.

  In 2008 brengen ze hun tweede album ‘De Machine’ uit. Een half jaar lang staat dit album in de Top 100 en het wordt door 3voor12 uitgeroepen tot beste Nederlandse album van 2008.

  De lachende derde

  Inmiddels is de groep klaar met de opvolger van de Machine. Opnames vonden plaats in de winter van 2009-2010 en een release vond plaats op 26 november 2010. Enkele dagen eerder had de omroep VPRO al de primeur, toen het album al beschikbaar was voor online luisteren op de 3VOOR12 website. Ook voor dit album werkt De Jeugd weer samen met producer Bas Bron. De eerste single van het album heet 'Sterrenstof'. TopNotch heeft voor het album een trailer geplaatst op YouTube. De teksten van het album zijn, samen met alle eerdere teksten van de Jeugd, opgenomen in het boek "Handboek der Jeugd", dat in juni 2011 is verschenen bij Nijgh & Van Ditmar.

  Op 18 augustus 2012 stond de groep op Lowlands 2012. Na enkele nummers komen ze op het podium bij de Belgen Triggerfinger en voeren ze het lied Sexy Beesten uit.

   

  De Jeugd van Tegenwoordig boeken of inhuren doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast De Jeugd van Tegenwoordig een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht