fbpx

Prijs De Hollandio’s

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over De Hollandio’s

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  De Hollandio’s boeken of De Hollandio’s inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie De Hollandio’s

  Na jarenlange ervaring op diverse podia door geheel Nederland en België besloten Janske en Jack gezamenlijk de handen in één te slaan en als duo het land in te trekken. Dit werd opgemerkt door de producers Emile Hartkamp & Norus Padidar die hen uitnodigde voor een studio bezoek.

  Een aantal weken later resulteerde dit in de debuut single “Jij laat het zonnetje weer schijnen” en de naam De Hollandio’s . De recensies zijn erg positief en de debuut single staat in de diverse hitlijsten van de bekende radiostations, de bijbehorende videoclip is al duizenden malen bekeken. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het repertoire en zijn De Hollandio’ s klaar om Nederland te veroveren.

  Een optreden van De Hollandio’s staat voor kwaliteit en Hollandse gezelligheid, of dit nu een verjaardag,bruiloft, bedrijfsfeest of groot buiten evenement is De Hollandio’s vermaken u en uw gasten met de echte Hollandse muziek waar de bekende meezinger zeker niet zal ontbreken.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast De Hollandio’s een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht